Leden

Bedrijfsgegevens

Assink-Weustink Elektro BV
Overkampsweg 18
8102PH Raalte
T: 0572-363355
F: 0572-362900
E:
W: http://www.assinkweustink.nl
Herman Tibbben

Profiel

Assink-Weustink Elektro BV is een elektrotechnisch installatie bedrijf gevestigd in Raalte en Nijverdal met in totaal ca 40 medewerkers en is opgericht in 1980.

Wij verzorgen voor zowel het ontwerp, advies, uitvoering, inspecties en beheer van alle voorkomende elektrotechnische installaties in gebouwen en voor terreinen. Daartoe behoren naast de normale verlichtings- en krachtinstallaties ook de inbraak- en brandmeldbeveiliging, computerbekabeling, domotica en gebouwbeheersystemen als ook camera-toezicht, toegangscontrole en telefonie.

Voor industriele projecten als machine- en procesautomatisering hebben wij een eigen afdeling met specifieke kennis binnen ons bedrijf. Het verzorgen van de complete hard- en software engineering voor PLC's en SCADA, panelenbouw en bekabeling wordt in eigen beheer uitgevoerd.

Werkzaamheden voor gebouwen vinden veelal door geheel Nederland plaats. Voor de machine- en procesautomatisering wordt vaak internationaal gewerkt.

De werkzaamheden hebben op het algemeen betrekking op scholen, zorginstellingen, bedrijfsgebouwen, sport, retail en machinebouwers.