Leden

Bedrijfsgegevens

Nijhof Installatietechniek
Van Dongenstraat 39
8107AE Broekland
T: 0570-531888
F: 0570-538434
E:
W: http://www.nijhof-broekland.nl
Michel Marsman

Profiel

Nijhof installatietechniek is een middelgroot installatiebedrijf waar 60 mensen werken. Een solide familiebedrijf opgericht in 1967 dat zich richt op continuïteit. In 1999 is het familiebedrijf overgedragen aan de volgende generatie Angelique Nijhof en Michel Marsman. Zo blijft de cultuur die hoort bij het familiebedrijf gewaarborgd. In 2010 is Willemsen installatie uit Heino onderdeel geworden van de Nijhof Holding. Bij Willemsen installatie zijn 25 mensen werkzaam. In 2012 is ook Habel-Logt Installatietechniek gevestigd in Olst toegevoegd aan de Nijhof Holding. Bij Habel-Logt zijn 12 mensen werkzaam. 

Nijhof installatietechniek is een totaalinstallateur met alle disciplines in eigen huis. Dus één aanspreekpunt voor al uw technische installaties. Met al deze disciplines is Nijhof installatietechniek actief in de particuliere sector, utiliteitssector en seriematige woningbouw. Wij beschikken over het KOMO INSTALL certificaat en zijn VCA gecertificeerd.

Duurzame oplossingen vragen om doordachte ontwerpen en integrale samenwerking met alle partijen in de bouwkolom. Hierdoor werken wij op basis van wederzijdse openheid en vertrouwen en volledige transparantie. Met als gezamenlijk doel de realisatie van het werk met de beste kwaliteit, voor de laagste kosten in de kortste tijd.

Ook voor uitbreiding en onderhoud aan bestaande installaties bent u bij Nijhof installatietechniek aan het juiste adres. Onze volledig uitgeruste servicebussen samen met een zeer compleet modern magazijn zorgen ervoor dat de monteurs altijd de beschikking hebben over de benodigde materialen.

Respect voor de eigen medewerkers, de klant, de leveranciers en de omgeving maakt Nijhof installatietechniek een professioneel, succesvol en sociaal bedrijf, waarbij de belangen van de klant centraal staan. Kiest u voor Nijhof installatietechniek, dan kiest u voor kwaliteit en een zorg minder. Bekijk ook eens onze bedrijfsreportage op http://www.nijhof-broekland.nl/profiel-nijhof/bedrijfs-reportage