Leden

Bedrijfsgegevens

Hotel de Zwaan
Kerkstraat 2
8102EA Raalte
T: 0572-363738
F: 0572-363739
E:
W: http://www.hoteldezwaan.com
Benny Poppe

Profiel

Waar Raalte het centrum van Salland vormt, is Hotel-Restaurant De Zwaan het kloppend hart van Raalte. Hier is nog die typisch Sallandse gemoedelijkheid terug te vinden, want De Zwaan is een echt familiehotel.
Een bijzondere accommodatie waar op comfortabele wijze van de nachtrust kan worden genoten en waar de culinaire prestaties van de keukenbrigade tot in de wijde omtrek veel waardering oogsten. Voor wie in informele sfeer het nuttige (zakelijke contacten) met het aangename (hapje en drankje) wil verenigen, is de gezellige brasserie BonAparte een absolute aanrader.

Hotel Restaurant De Zwaan is een prima locatie voor de één op één contacten, maar ook als u een grote ruimte nodig heeft, kunnen wij veel voor u betekenen.
Of het nu gaat om een vergadering, een examen, een training voor uw personeel of zelfs een kleine beurs; De Zwaan is van alle markten thuis.
Er zijn stijlvolle vergaderzalen en andere praktische ruimtes, die allen zijn voorzien van audiovisuele apparatuur om de presentatie in goede banen te leiden.
Uiteraard is uitbreiding mogelijk met lunch en/of diner en een of meerdere overnachtingen.