Leden

Bedrijfsgegevens

de Jong & Laan
Vrieswijk 2
8103PB Raalte
T: 0572-356111
F: 0572-355557
E:
W: http://jonglaan.nl
Wilfried Holtkuile

Profiel

De Jong & Laan is een accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. Ooit zijn we met twee man begonnen, vandaar ook de naam de Jong & Laan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 750 mensen en 27 vestigingen. Daarmee zijn we het grootste accountantskantoor in ons marktgebied.

Als ondernemer wilt u meer dan een goede accountant. Naast iemand die de jaarrekening verzorgt, wilt u ook iemand die meedenkt over uw bedrijf. Die weet in welke fase u als ondernemer zit en met welke vragen u worstelt. Een ondernemer die net start met zijn bedrijf heeft nu eenmaal andere adviezen nodig dan een ondernemer die op zoek is naar een opvolger. Zo simpel is dat.

De accountants en adviseurs van de Jong & Laan weten alles van de verschillende fases van een bedrijf. Wij durven namelijk te beweren dat we ook heel ondernemend zijn, net als u. We weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een ondernemer door het hoofd spoken, welke emoties komen kijken bij een bedrijfsopvolging en hoe u het beste een pand kunt financieren. 

De Jong & Laan houdt zich bezig met:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Personeelsadvies
  • Salarisadministratie
  • Bedrijfsadvies
  • Corporate finance
  • Detachering

Onze klanten zijn met name actief in het midden- en kleinbedrijf, waaronder veel familiebedrijven. We ondersteunen en adviseren ondernemers in uiteenlopende branches en hebben specialisten in de agrarische en non-profitsector. Dat vraagt om veel kennis en expertise op de verschillende vestigingen. Kennis en expertise die we voortdurend op peil houden en met elkaar delen, want daar profiteert u als klant ook weer van.