Leden

Bedrijfsgegevens

Bepacom
Barkstraat 4
8102 GV Raalte
T: 0572-363368
F: 0572-363367
E:
W: http://www.bepacom.nl
Willy Kemper

Profiel

Bepacom is in 1995 gestart in Ommen en sinds 1999 verhuisd naar de Spitsstraat in Raalte. Bepacom is specialist in besturingstechniek in de klimaatbeheersingsmarkt en in de industriele automatiseringsmarkt. 

Klimaatbeheersing: Bepacom verzorgt de regeltechniek voor klimaatsystemen in onder meer kantoorgebouwen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Van advies, engineering, bouwen besturingspaneel, bekabeling, inbedrijfsstelling en onderhoud en service heeft Bepacom alle disciplines in eigen huis.

Industriele automatisering: Bepacom verzorgt industriele installaties voor de productie- en procesindustrie en de weg- en waterbouw. Veelal complexe regelinstallaties die op maat gemaakt en ontworpen worden.

Organisatie: Bepacom ontwerpt en implementeert bij een divers palet aan opdrachtgevers. We hebben alles in eigen huis. Tekenaars, Engineers, Monteurs en zo meer. Zo'n 45 mannen en vrouwen met passie voor regeltechniek en technische installaties. De kracht van Bepacom schuilt in de relatieve kleinschaligheid van de organisatie. We kunnen snel schakelen, zijn pro-actief, denken mee en werken met vaste aanspreekpunten. 

Bepacom is VCA en ISO9001-2008 gecertificeerd en heeft een gigantische brok aan expertise en ervaring in huis en is in staat de opdrachtgevers daadwerkelijk van a tot z te bedienen.