Leden

Bedrijfsgegevens

Boerhof Projectinrichters
Dorpsstraat 41 - 43
8111 AC Heeten
T: 0572-382424
F: 0572-382463
E:
W: http://www.boerhof.nl
Kristel Boerhof-Leerkes

Profiel

Boerhof Projectinrichters uit Heeten is de specialist in projectinrichting. Wij ontwerpen, leveren en produceren creatieve oplossingen voor met name kantoor, onderwijs en zorg. Hierbij kunt u denken aan alle soorten vloerbedekking, raamdecoratie, zonwering, meubilair, interieurbouw, verlichting en accessoires.

Ons uitgangspunt is dat mensen zich ook op het werk thuis moeten voelen. Wij denken graag met u mee als u op zoek bent naar een omgeving waar het prettig is om te leren, te werken of te zorgen. En dat voor ieder budget. Want of u nu een eenmanszaak hebt of een multinational bent, iedereen kan bij ons terecht voor een passend interieur. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in Heeten.

Boerhof Projectinrichters is een echt familiebedrijf, een informele en laagdrempelige organisatie. Al bijna vier decennia zijn we gespecialiseerd in projectinrichting voor een brede groep opdrachtgevers. In die periode is onze dienstverlening steeds verder uitgebreid en vernieuwd en ons productaanbod toegenomen.