Leden

Bedrijfsgegevens

Veenhuis Machines BV
Morsweg 18
7461 AG Rijssen
T: 0548 - 514125
F: 0548 - 516840
E:
W: http://www.veenhuis.com
Walter Veenhuis

Profiel

Veenhuis Machines heeft zich ten doel gesteld om innovatieve en hoogwaardige landbouwmachines te ontwikkelen voor bewerking, transport en aanwending van mest, die bij haar klanten uitblinken in duurzaamheid, capaciteit en lage bedrijfskosten. Een optimale benutting van de mineralen uit dierlijke mest met een minimale milieubelasting zijn continue aandachtspunten.

Veenhuis richt zich hierbij op de hoogste marktsegmenten; loonbedrijven en grote veehouderijbedrijven.Met ruim 70 jaar ervaring, heeft Veenhuis zich een sterke marktpositie verworven op de West-Europese markt. Door het breed vertakte, internationale dealernetwerk kunnen de Veenhuis gebruikers rekenen op een deskundige ondersteuning.

De grote hoeveelheid ervaring en vakkennis, stellen Veenhuis in staat om steeds snel in te spelen op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Hierdoor is Veenhuis innovatief marktleider als het gaat om ontwikkeling van machines voor het efficiënt en milieuvriendelijk aanwenden van mest.Veenhuis streeft er voortdurend naar om voor haar medewerkers een optimaal werkklimaat te creëren, zodat hun kennis en ervaring optimaal tot zijn recht komen.