Leden

Bedrijfsgegevens

WeKaDATA bv
Boeierstraat 6
8102 HS Raalte
T: 0572-382779
F: 0573-382780
E:
W: http://www.wekadata.nl
Peter van den Bos

Profiel

.ICT en Telefonie. Lokaal of dienst uit de Cloud….?

Waar moet je voor kiezen in deze ‘moderne’ tijd?  Kan mijn hele kantoor in de Cloud? En hoe zit dit dan met mijn (mobiele) telefoniesysteem? Digitale diensten zijn niet meer weg te denken in de zakelijke omgeving. En wie mee wil in de tijd zal stappen moet maken.

“Informeren, adviseren en realiseren voor alles op ICT en Telecomgebied. Dat is waar WeKaDATA voor staat”. Zo geeft oprichter en CEO Wibo Kloosterman aan. “Wij kijken en denken mee met onze klant. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en elke klant is weer anders. Onze specialisten zijn bij ons in dienst. Zij zorgen voor het advies en de installatie maar ook voor service en ondersteuning. Hierdoor zijn de lijnen kort en durven wij ook een hoge mate van service te garanderen”

De klanten van WeKaDATA zijn voornamelijk het MKB in Noord- Oost Nederland, diverse Gemeenten en zorginstellingen. Hierin worden de verschillende diensten uit zes disciplines geleverd:

•              Netwerk- en systeembeheer

•              Telecom, telefonische bereikbaarheid

•              Zakelijke Clouddiensten

•              Mobiele telefonie

•              Datanetwerken

•              Online beveiliging

“Door alle technologische veranderingen is het aanbod enorm gegroeid en de keuze bijna oneindig. Je kunt alles via het internet aanschaffen en installeren. En dit is waarschijnlijk goedkoper” zegt Wibo. “Maar dat internet levert geen ondersteuning bij problemen of beveiliging van documenten en gegevens. Dat kunnen wij als specialist wel. Dit zorgt voor een veilige en duurzame oplossing die ook gericht is op de toekomst. Je hoeft zelf niet weer opnieuw het wiel uit te vinden, dat heeft een ander al gedaan” aldus Wibo.

Daarom organiseert WeKaDATA ook regelmatig ontbijtsessies en actieve netwerkmiddagen. Om op een ontspannen manier ervaring, informatie en kennis uit te kunnen wisselen.


WeKaDATA is in 1999 opgericht door Wibo Kloosterman (1965). Het bedrijf is nog steeds groeiende en heeft op dit moment 15 werknemers.