Leden

Bedrijfsgegevens

Solid Partners
Maagdenburgstraat 10
7421 ZB Deventer
T: 085-7921100
F:
E:
W: https://www.solidpartners.nl
Peter van den Bos

Profiel

Solid Partners is een full service ICT dienstverlener. Samen met onze klanten gaan we voor de meest optimale inrichting van de IT omgeving, zorgen we voor tevreden gebruikers, borgen we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat data altijd veilig is. Met een team van ervaren IT professionals die graag helpen met het realiseren van ambities door op een persoonlijke en pro-actieve manier samen te werken. We onderscheiden ons door op strategisch niveau mee te denken, het brede dienstenpakket, door echt te automatiseren en met een excellente transparante dienstverlening.

Dit zie je terug in de oplossingen, de manier van communiceren en de vergaande automatisering van onze eigen processen. Hierdoor zijn we minder met techniek bezig maar kunnen we ons focussen op wat voor onze klanten echt van toegevoegde waarde is.  Bekijk onze site eens voor referenties en zie welke voordelen zij ervaren in de samenwerking die we veelal al jarenlang hebben.

Solid Partners is in 2020 ontstaan toen Herbert Voordes (Solid Partners en Sibat) en Peter van den Bos (Locosoft) gezamenlijk besloten WeKaDATA en WeKaDATA Center over te nemen. Vanaf 2021 treedt de nieuwe organisatie in zijn geheel als Solid Partners naar buiten met vestigingen in Deventer, Heeten en Raalte.