Leden

Bedrijfsgegevens

The Powershop
Zompstraat 12a
8102 HX Raalte
T: 0572-351248
F: 0572-351258
E:
W: http://www.thepowershop.nl
Paul Wittenhorst

Profiel

The Powershop Nederland

Vanaf 1995 is The Powershop Nederland uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor het verzorgen van elektriciteit op evenementen en festivals door heel Nederland. Hierbij valt te denken aan optredens van bekende artiesten, grote popfestivals en grootse dance evenementen. Er wordt veel gewerkt in opdracht van bekende organistoren in Nederland zoals Mojo Concerts, ID&T en Radio538. Daarnaast voorziet The Powershop het hele jaar door ook vele kleinere evenementen van stroom.

Voor het realiseren van de tijdelijke stroomvoorzieningen wordt gebruik gemaakt van betrouwbare en gestabiliseerde generatoren, duurzame bekabeling en een eigen lijn aan verdeelkasten. The Powershop beschikt over zogenaamde "Super Silent" of synchroon draaiende generatoren als de geluidsoverlast en/of bedrijfzekerheid van groot belang zijn. Alle apparatuur wordt jaarlijks gekeurd en voldoet aan alle milieueisen.

The Powershop Nederland voorziet elk evenement van stroom, of het nu hartje Amsterdam is (waar de generatoren op een ponton moeten staan), een oude vliegbasis of het strand van Almere of Aruba. Geen locatie is ons te gek