Leden

Bedrijfsgegevens

Autowas-Centrum Raalte
Klipperweg 8
8102 HR Raalte
T: 0572-363804
F: 0572-380463
E:
W: http://www.awcr.nl
Gerrit Middendorp

Profiel

Betrouwbaar 

Als Bovag aangesloten wasgelegenheid, staan wij garant voor een veilige omgeving voor, mens en milieu, waar wij werken met deskundige medewerkers aan of ten behoeve van uw schone auto.

Autowas-Centrum Raalte behoort tot de top in Nederland, als het gaat om wassen- poetsen en interieur reinigen van personen en bedrijfsauto’s.

Wij wassen en poetsen voor de zakelijke en de particuliere markt. Onze wasstraat heeft een capaciteit van maximaal 100 auto’s per uur, maar door de ons gestelde kwaliteitsnormen, ligt bij ons de lat op maximaal 60 auto’s per uur.

Autowas-Centrum Raalte heeft alles inpandig: 50 meter wasstraat en gratis stofzuigen. Op ons voorterrein staan 5 wasboxen waar men de auto - bedrijfsbus – camper – caravan- motor – mountainbike etc. zelf kan wassen. Deze wasboxen zijn 24 uur per dag geopend.

In onze poetsafdeling, cleanen wij auto’s en bedrijfswagens en maken deze weer showroom klaar. Of het nu gaat om een vip-beurt of een complete poetsbeurt van uw auto of het verwijderen van bedrijfslogo’s het maakt ons niet uit.

Autowas-Centrum Raalte biedt de zakelijke markt diverse voordeel mogelijkheden. Ons motto: Een schone auto is ook een visitekaart.