Leden

Bedrijfsgegevens

RapidLine
Overkampsweg 22
8102 PH Raalte
Alan Huisman

Profiel

RapidLine, opgericht in 2011, is een jonge flexibele onderneming. Met een team van 15 mensen zorgen wij voor logistieke structuur en veiligheid in en om uw bedrijf. Alle bewegingen, van bv. heftruck, vrachtverkeer of voetgangers, in goede banen te leiden.

Dit doen we door een gedegen advies op locatie. Wij verzorgen voor u een RI&E voor logistieke veiligheid (door onze MVK). Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp en een uitvoering advies.

Een uiteindelijk verslag, met conclusies en aanbevelingen wordt door onze HVK getoetst en goedgekeurd.

Wij leveren en monteren alles op het gebied van logistieke veiligheid. Oa. Belijningen, aanrijdbeveiliging, coatingen, verkeersborden, tekstinformatieborden.

Als enige in Nederland zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van UV-producten. Lakken die d.m.v. UV-licht in 2 seconden uitgehard zijn. Hierdoor kunnen wij stagnatie in uw productieomgeving tot een minimum reduceren. Ook is UV- techniek uitstekend geschikt voor gebruik in (licht) vochtige omgevingen of zelfs in vorstomgevingen (tot -25 °C).

Alle nodige handelingen die worden toegepast voor de uitvoering van belijningen, zoals aanstralen, doen wij in eigen beheer. Dit geldt ook voor de montage van oa. aanrijdbeveiligingen zoals geleiderail (vangrail), palen, scheidings- of beschermhekken