Leden

Bedrijfsgegevens

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe BV
Wengelerafweg 6
8131TG Wijhe
T: 0570-522032
F: 0570-522059
E:
W: http://www.keukenland.nl
Fred de Roos

Profiel

Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe is een jong en dynamisch bedrijf met 14 actieve en competente medewerkers welke zich gespecialiseerd hebben in het verkopen van Keukens, (vloer)tegels en tuinmeubelen. 

Naast het leveren van deze producten op de particuliere markt waar de nadruk ligt op persoonlijke aandacht, eerlijk advies, kwaliteit, service en nazorg,  zijn wij ook actief in de zakelijke markt. Hier moet u denken aan aannemers, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en horeca.

In onze sfeervolle showroom in Wijhe stralen we duidelijk onze filosofie uit. Alle productgroepen zijn nog eens gegroepeerd op stijl om U als klant een helder beeld te geven. Zo hebben we onze keukenafdeling opgesplitst in een moderne, een klassieke en een populaire afdeling.

Naast deze showroom hebben we een back-office waar alles van ontwerp tot en met levering in eigen beheer uitgevoerd wordt. Doordat we het in eigen beheer uit voeren kunnen wij het belangrijkste waarmaken namelijk ????.. Afspraak is afspraak!Graag tot ziens bij Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe, 

Fred de Roos en medewerkers.