Leden

Bedrijfsgegevens

Azerty
Kotterstraat 14
8102 HZ Raalte
T: 0572-328128
F:
E:
W: http://www.azerty.nl
Jeroen Te Wierik

Profiel

Why - Waarom
Bij Azerty staat de mens centraal. Dat zit in ons karakter. We werken vanuit ons hart. We delen onze kennis met de klant. Azerty wil samen groeien met haar relaties en personeel, zodat Azerty kan bijdragen aan hun doel: toegevoegde waarde bieden en het duurzaam laten groeien van zowel personen als organisaties.

How - Hoe
Onze Sallandse wortels zijn bepalend. Sallands Noaberschap: de wil om ‘andere noabers’ met raad en daad bij te staan. Ieder mens is uniek. Ieder mens ziet kansen. Ieder mens wil groeien. Ieder mens heeft de behoefte aan persoonlijke aandacht. Persoonlijke aandacht voor medewerkers en relaties leidt tot wederzijds begrip, talentontwikkeling en klantoptimalisatie. Dit uit zich in de hoogste servicegerichtheid en uitstekende klantrelaties.

What - Wat
Azerty is e-commerce. Azerty verkoopt en levert elektronische producten voorzien van de nieuwste technologie. Azerty heeft een overzichtelijke webshop met een uitstekende fulfilmentservice. Azerty biedt service en levert snel. Azerty werkt intensief samen met producenten van elektronische producten, zodat Azerty met e-commerce in bijna elke behoefte kan voorzien. Azerty helpt u graag om de juiste keuze te maken voor het product dat het beste aansluit bij uw behoefte.