Leden

Bedrijfsgegevens

Dommerholt Advocaten
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
T: 038-4272020
F: 038-4272021
E:
W: http://www.dommerholt.nl

Download het visitekaartje

Marnix van Daal

Profiel

Dommerholt Advocaten: Uitgesproken Ondernemend

Als full-service advocatenkantoor richten we ons op ondernemers, ondernemingen en zorg- en welzijnsinstellingen. Met meer dan 40 advocaten heeft Dommerholt alle juridische specialismen in huis om u als ondernemer of bestuurder bij te staan. Dankzij het complete dienstenpakket zijn wij zowel voor zakelijke als privékwesties de laagdrempelige en betrokken partner op wie u mag rekenen.

De advocaten van Dommerholt zijn mede-ondernemers. De continuïteit van een bedrijf en het rendement wordt altijd in het oog gehouden. Wij streven er naar om met onze klant een probleem te voorkomen of – als dat niet (meer) lukt – zo snel mogelijk op te lossen tegen zo laag mogelijke kosten. Een goed contract of tijdig advies van ons kan veel ellende voorkomen. Als er een conflict is, zijn wij niet meteen gericht op procederen, maar op het zo snel goed en goedkoop mogelijk oplossen daarvan.

Kijkt u voor meer informatie, maar ook voor reacties die onze klanten geven op onze dienstverlening, op onze website: www.dommerholt.nl