Leden

Bedrijfsgegevens

WeKaDATA bv
Boeierstraat 6
8102 HS Raalte
T: 0572-382779
F: 0573-382780
E:
W: http://www.wekadata.nl

Download het visitekaartje

Wibo Kloosterman

Profiel

WeKaDATA voorziet in oplossingen voor alle mogelijke problemen met telecommunicatie en ICT. Het bedrijf verkoopt en installeert telefooncentrales en computernetwerken (draadloos en bekabeld), voorziet in netwerkanalyse, levert en installeert servers, pinautomaten en camerabeveiligingssystemen en ontwikkelt internetsites. WeKaDATA werkt in opdracht voor bedrijfsleven, overheid, semi-overheid, zorg en onderwijs.

WeKaDATA verkoopt en installeert computers, servers, werkstations, laptops, randapparatuur en bijbehorende software. Op het gebied van software kunt u bij WeKaDATA terecht voor programma's als Software Online. Met Software Online heeft u altijd en overal toegang tot uiteenlopende applicaties. U schaft geen softwarepakket aan, maar neemt een abonnement op de applicatie. U werkt daarmee via internet. U hoeft geen dure hard- en software meer te kopen en te installeren. Ook heeft u geen omkijken naar onderhoud, nieuwe versies of updates. 

WeKaDATA levert en installeert bovendien pinautomaten bij dienstverlenende bedrijven en de detailhandel zoals winkels, tankstations, supermarkten en de reisbranche. Het bedrijf is dealer van de bekende merken als CCV en Payzone. 

Voor het beheer van uw hardware kan WeKaDATA u ondersteunen op afstand via Remote Support. Dat gebeurt o.a. via e-mail en telefoon, maar WeKaDATA kan ook een chatsessie met u opzetten, met uw toestemming uw bureaublad overnemen om vanaf ons kantoor uw probleem op te lossen en/of met uw toestemming bestanden met u delen. Met Back-up Online kan bedrijfsinformatie op de server of computer veilig en eenvoudig worden geback-upt . Ook al crasht de server, u heeft binnen no-time weer de beschikking over de bedrijfskritische gegevens.

WeKaDATA is in 1999 opgericht door Wibo Kloosterman (1965). Momenteel zijn bij het bedrijf vijftien personen werkzaam.