Leden

Bedrijfsgegevens

LENS accountants
Vrieswijk 1
8103 PB Raalte
T: 0572-354488
F: 0572-360036
E:
W: http://www.lens-accountants.nl

Download het visitekaartje

Gé Satink

Profiel

Een persoonlijke klantbenadering én een optimale digitale dienstverlening: LENS accountants verstaat de kunst van online- en offline ondernemen. Vanuit onze vestigingen in Raalte, Deventer en Zwolle leveren we diensten rondom accountancy, fiscale- en bedrijfseconomische dienstverlening en salarisverwerking. Met ruim 35 collega’s werken wij helder aan de ambities van onze klanten. Persoonlijke betrokkenheid en snel handelen staat bij LENS hoog in het vaandel.

Net dat beetje extra: LENS Overnames & Waarderingen helpt u bij lastige vragen rond bedrijfsovernames of geschillen met een business valuator bij lastige vragen. Daarnaast is LENS een nauwe samenwerking aangegaan met Credion, een bedrijf dat kredietadvies verleent aan ondernemers en rechtstreekse lijnen heeft met investeerders en financieringsinstellingen.

Het is duidelijk dat, naast de traditionele accountantsdiensten, bij veel van onze diensten de toekomstgerichtheid voorop staat. Hiermee bedoelen we dat op het fundament van het verleden wij voor onze klanten heel goed kunnen anticiperen op de dag van morgen. Het gaat hierbij om meer dan de omzet van vorig jaar en de prognose voor het komende jaar.

Onze kracht is dat we daar als adviseur-naast-de-ondernemer heel sterk naar kijken. LENS accountants helpt u uw toekomst scherp in beeld te krijgen.